Now Reading
Cinema City a lansat Cinema 4DX la Braila!

Cinema City a lansat Cinema 4DX la Braila!

Avatar

Astazi, 3 august 2017, publicul brailean a avut parte de senzatii tari oferite si prilejuite de lansarea de catre Cinema City Romania a celei mai inovative tehnologii cinematografice – cinema 4DX, un mix care stimuleaza toate cele 5 simturi, prin efecte personalizate create special pentru a oferi publicului cea mai buna experienta in timpul vizionarii unui film.
Sala este echipata cu fotolii speciale, care sunt sincronizate printr-o tehnologie avansata cu actiunea de pe ecrane, sporind emotiile publicului pe intreaga durata a filmului. Braila este cel de-al patrulea oras din tara care beneficiaza de oportunitatea acestei revolutionare tehnologii, dupa Bucuresti, Constanta si Timisoara, in premiera nationala, totodata beneficiind si de o alta minune cinematografica, si anume zapada artificiala creata live in timpul secventelor ce implica un astfel de fenomen, de pe ecran.

Aflata in vizita la Braila si gazduind conferinta de presa ce a avut loc cu ocazia acestei eveniment, doamna Andrea Buda, director regional Cinema City Romania, Ungaria si Bulgaria, a facut o incursiune in istoricul Cinema City in Europa. Astfel am putut afla ca primul cinematograf al grupului a fost lansat in Haifa – Israel, in anul 1930, in 2007 avand loc lansarea primului multiplex Cinema City in Romania. In 2017 s-au sarbatorit 10 ani de Cinema City Romania, cu lansari in 24 de orase si vanzari de peste 2 milioane de bilete, marcate in 2016. Totodata, in 2016 grupul a sarbatorit 100.000.000 clienti la nivel european. Primul cinema 4DX a fost lansat in Romania in anul 2015, la Bucuresti, iar primul film rulat intr-un astfel de format a fost Mad Max: The Fury Road.

See Also

Brailenii s-au putut bucura azi si de vizionarea primului film in format 4DX, premiera “Turnul intunecat”. Urmatoarele filme ce vor rula la Cinema City din Braila si din tara in format 4DX sunt: Emoji the Movie, Annabelle, Hitman’s Bodyguard, IT si Kingsman: The Golden Circle.

Cinema City a anuntat pe aceasta cale si ca are in plan, pana la finele acestui an, inaugurarea unui nou cinematograf, la Galati.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top