Now Reading
EXCLUSIV! INTERVIU GALA HOP | PAUL RADU

EXCLUSIV! INTERVIU GALA HOP | PAUL RADU

Avatar

Continuam seria interviurilor dedicate Galei Tanarului Actor – Hop din acest an cu cel de-al treilea protagonist, Paul Radu, absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale” Bucuresti.

Cum ti-ai descrie in cateva cuvinte cartea de vizita?

Sunt absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica I.L.Caragiale din Bucuresti la clasa domnului Adrian Titieni, absolvent al scolii de actorie de film infiintate de Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol, Actoriedefilm.ro, colaborator la Teatrul Metropolis in proiectul teatral demarat de domnul Victor Ioan Frunza si de doua saptamani participant la Gala Tanarului Actor HOP 2017.

De ce actorie?

Nu pot sa dau un raspuns concret pentru ca inca nu stiu. Are legatura cu tatal meu sau cel putin asa cred, ca a incoltit dorinta de a face meseria asta. El este inginer in constructii, nu are nicio legatura cu lumea asta, dar cand eram mic ma lua langa el si ne uitam impreuna la filme romanesti. Am vazut cam tot ce inseamna cinematografie romaneasca si tin minte ca eram fascinat de tot ce se intampla acolo. Mai tarziu, cand am terminat liceul, mi-a venit ideea sa dau la teatru dar cred ca acest gand a fost tot timpul acolo, cu mine. Nu l-am constientizat pana atunci.

Cine esti tu in spatele rolurilor interpretate?

La facultate ni se spunea ca nu exista “personaj” si cumva e adevarat. Nu stim cine sunt aceste personaje, nu stim cine e Malvolio din “A douasprezecea noapte” sau Treplev din “Pescarusul”. Despre ei cunoastem doar niste informatii generale si tine de munca actorului sa vina cu restul. Sigur ca suntem diferiti si fiecare vine cu experienta lui de viata, cu valorile si datele sale si de aceea aceste “personaje” sunt diferite de la actor la actor dar in fond suntem tot noi, cu un pachet de informatii si particularitati in spate.

Cu ce personaj iti asemeni cel mai bine personalitatea si de ce?

Probabil cu cele mai apropiate de varsta mea.

Crezi ca tinerii au o sansa reala in lumea teatrului romanesc de azi?

Cred ca este o meserie subiectiva si as vrea ca traseul tinerilor actori sa nu mai stea atat de mult sub semnul norocului. Sanse exista dar sunt prea putine.

Ce te motiveaza sa fii cel mai bun la Gala Hop?

Asa cum am spus, este o meserie subiectiva. Importanta este experienta dobandita in urma galei, prin ea ne formam si evoluam.

Care crezi ca este cel mai mare adversar al tau in cadrul acestui eveniment?

See Also

Eu.

Ce vei face daca vei castiga/daca nu vei castiga?

Ma intorc in Bucuresti, sa dau admitere la Master.

Ce urmeaza pentru tine post Gala Hop?

Nu stiu. Sper ca numai de bine.

Noi ii dorim succes si multe proiecte ambitioase!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top