Now Reading
Gala Tanarului Actor – Hop va avea loc in luna septembrie la Costinesti

Gala Tanarului Actor – Hop va avea loc in luna septembrie la Costinesti

Avatar

Pentru al doilea an director artistic al Galei Tanarului Actor, domnul Miklós Bács, prof.univ.dr. habil. la Facultatea de Teatru si Televiziune a Universitatii „Babe?-Bolyai” Cluj-Napoca si actor al Teatrului Maghiar de Stat din Cluj, pune accentul pe caracterul de formare profesionala a concursului, proiect UNITER destinat tinerilor actori, absolventi de licenta.

Tema, probele alese, juriile si pregatirea intensa pana la debutul concursului, atelierele si, mai ales, concursul in sine, toate sunt mici hopuri sau intalniri formatoare ce reprezinta un parcurs firesc la finalul caruia actorii de la HOP au in portofoliu o mapa profesionala care ii prezinta si reprezinta.

Tema editiei din acest an este SINGURATATE – Suportabila singuratate a fiintei la A.P.Cehov.

Dupa preselectiile care au avut loc la mijlocul lunii iulie la Teatrul National „I.L.Caragiale” din Bucuresti, juriul alcatuit din actrita Maia Morgenstern, actorul Marcel Iures si regizorul Petru Vutcarau, a selectat 12 concurenti la sectiunea individual si 2 (doua) grupuri in concurs.

See Also

In perioada 1 – 4 august toti finalistii Galei HOP 2017 au fost consiliati pentru realizarea unor portofolii care sa-i reprezinte, au participat la o sesiune foto si un atelier de actorie-film, impreuna cu regizorul Cristian Pascariu, directorul de imagine Alexandru Brendea, artistul fotograf Adi Bulboaca si producatorul Andrei Stehan.

Va invitam sa fiti aproape de tinerii artisti, sa-i cunoasteti, sa-i urm?riti in concursul transmis live pe internet. Si apoi sa-i votati.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top