Now Reading
Juriile Galei HOP

Juriile Galei HOP

Avatar

Juriul de preselectie, alcatuit din personalitati artistice puternice, cu o opera teatrala de necontestat si cu o experienta consistenta in formare si coordonare de echipe teatrale, a ales, dupa trei zile de auditii, pe cei care vor intra direct in concursul Galei HOP 2017. Marcel Iures, Maia Morgenstern si Petru Vutcarau au selectat, din numarul mare de inscrisi, pe cei care s-au apropiat mai serios si creativ de tema propusa pentru acest an: SINGURATATE – Suportabila singuratate a fiintei la A.P.Cehov.

Juriile Galei – atat cel de preselectie, cat si cel pentru concursul final – sunt considerate esentiale pentru etapele de desfasurare a proiectului. Miklós Bács puncteaza, si prin alegerea acestora, directia de formare profesionala a evenimentului UNITER.

La Costinesti, dupa trei zile de concurs, este randul juriului II al Galei sa aleaga castigatorii din acest an, dupa ce acestia au parcurs etapele de pregatire pe tema data si au participat la workshopurile Galei HOP.

In acest an Gala HOP vine cu propuneri noi legate de structura juriului II. Un regizor de film si castigatorul marelui premiu al editiei precedente a Galei HOP sunt membri ai juriului de concurs, alaturi de personalitati teatrale autentice si diferite.

Prezenta regizorului de film Adrian Sitaru in juriul II puncteaza deschiderea si apropierea Galei HOP de productia cinematografica. Este o dimensiune testata in ultimele editii ale Galei prin prezenta regizorului Tudor Giurgiu ca membru al juriului, in anul 2014, dar si prin prezenta unor regizori si producatori independenti de film, directori de casting, etc. In acelasi context, se inscrie si colaborarea cu Festivalul International de Film Transilvania – TIFF, care, incepand cu editia a XVII-a, acorda unuia dintre concurentii Galei HOP sansa de a face parte din programul „10 pentru Film la TIFF”.

Actorul Alexandru Voicu, castigatorul Premiului „Stefan Iordache”, editia 2016, marcheaza un debut pentru juriul de concurs al Galei HOP. Pe de o parte, marele premiu al Galei are o miza mult mai importanta, iar pe de alta parte prezenta in juriu a castigatorului editiei precedente semnalizeaza apropierea evenimentului de tanara generatie de actori.

Iata componenta juriului II, juriul de concurs, pentru editia a XX-a a Galei Tân?rului Actor HOP:
ZSOLT BÓGDAN – actor
MIHAI MANIUTIU – regizor
ANA-IOANA MACARIA – actrita
ADRIAN SITARU – regizor film
ALEXANDRU VOICU – actor, castigatorul Premiului „Stefan Iordache”, editia 2016

La Costinesti juratii vor alege castigatorii din acest an pentru urmatoarele premii:
Premiul „Stefan Iordache”, marele premiu al Galei HOP
Premiul pentru cea mai buna actrita, sectiunea individual
Premiul pentru cel mai bun actor, sectiunea individual
Premiul „Cornel Todea” pentru cea mai buna trupa de actori
Premiul „Sica Alexandrescu”, Premiul special al juriului

See Also

Publicul va decide premiul sau.
Este asteptat sa participe direct la Gala, urmarind transmisia livestreaming a intregului concurs pe www.galahop.ro si apoi sa voteze favoritii.

Pana la debutul concursului insa, publicul este invitat sa ii cunoasca pe protagonistii din acest an. Zilnic, pe www.galahop.ro gasiti noutati, iar la noi pe site zilnic cate un interviu realizat cu protagonistii acestei editii de Gala Hop. Incepand cu data de 16 august va fi lansata campania interactiva de prezentare a tinerilor concurenti din acest an.

Urmariti-i pe www.galahop.ro, dar fiti alaturi de ei si pe facebook ( ) si pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top