Now Reading
,,Annabelle 2” vrea din nou sa se joace cu mintea spectatorilor din 18 august la cinema

,,Annabelle 2” vrea din nou sa se joace cu mintea spectatorilor din 18 august la cinema

Avatar

Dupa succesul din 2014, Annabelle vine din nou pe marile ecrane, iar de data aceasta va prezenta publicului chiar inceputul povestii diabolicei papusi, de la prima ei casa din camera unei fetite, la prima sa posedare, numai in filmul care va avea premiera din 18 august in toate cinematografele din Romania.

La cativa ani dupa tragica disparitie a fetitei lor, un papusar si sotia sa primesc in casa un grup de orfane impreuna cu o calugarita care le supravegheaza. Curand insa fetele devin tinta infamei papusi posedate, Annabelle si teroarea se dezlantuie.

Sandberg a regizat filmul dupa scenariul lui Gary Dauberman, care a scris si ,,Annabelle”. In film joaca si Stephanie Sigman (“Spectre”), Talitha Bateman (“Al 5-lea val” si viitorul film “Geostorm”), Lulu Wilson (“Ouija”, “…si ne izbaveste de Cel Rau…”), Philippa Coulthard (“Filosofii”), Grace Fulton (“Badland”), Lou Lou Safran (“Alegerea”), Samara Lee (“Foxcatcher,” “Ultimul vanator de vrajitoare”) si Tayler Buck in filmul ei de debut, cu Anthony LaPaglia (serialul “Disparuti fara urma”) si Miranda Otto (“Homeland: Reteaua terorii”, Trilogia “Stapanul inelelor”).

Producatorii executivi ai filmului ,,Annabelle 2” au fost Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter si Hans Ritter.

See Also

Echipa care a colaborat cu Sandberg din spatele culiselor a fost compusa din cei care au lucrat la filmul ,,Nu stinge lumina”, designerul de productie Jennifer Spence, editorul Michel Allerand, compozitorul Benjamin Wallfisch, impreuna cu directorul de imagine Maxime Alexandre (,,De cealalta parte”) si designerul de costume Leah Butler (,,Activitate paranormala 3 & 4”).

New Line Cinema prezinta, o productie Atomic Monster/Safran Company, ,,Annabelle 2”. Filmul va fi distribuit de Warner Bros. Pictures, apartinand de Warner Bros. Entertainment Company

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top