Now Reading
Concurentii de la Gala HOP 2017 incep sa se prezinte

Concurentii de la Gala HOP 2017 incep sa se prezinte

Astazi a fost lansata campania interactiva de prezentare a tinerilor concurenti ai Galei Tanarului Actor HOP din acest an.

Zilnic, pana in data de 2 septembrie va invitam sa-i cunoasteti, urmarindu-le clipurile de prezentare, fisa profesionala si galeria foto realizata de Adi Bulboaca.
Pe www.galahop.ro, dar si pe contul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor) si pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

Cei 12 concurenti de la sectiunea individual, precum si cele doua grupuri care vor intra in concurs se prezinta publicului lor, pe care incearca sa-l atraga si sa-l fidelizeze pentru concursul propriu-zis, care va avea loc la Costinesti, Complexul Vox Maris, in perioada 4 – 7 septembrie.

See Also

Atunci vor avea de trecut HOP-ul probelor de concurs.
Atunci vor avea de trecut HOP-ul intalnirii cu juriul care decide castigatorii, dar si cu publicul prezent la Costinesti – artisti, directori de teatru, de festivaluri, directori de casting, critici si cronicari teatrali.
Atunci ii veti putea urmari live pe tinerii artisti, intregul concurs fiind transmis in direct – livestreaming – pe www.galahop.ro, pe contul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor), pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA) si preluat pe www.radioromaniacultural.ro, www.facebook.com/radio.guerrilla, www.roevents.ro, www.mystage.ro

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top