Now Reading
EXCLUSIV! De vorba cu….Ana Bianca Popescu | Festivalul “Zile si Nopti de Teatru la Braila”

EXCLUSIV! De vorba cu….Ana Bianca Popescu | Festivalul “Zile si Nopti de Teatru la Braila”

Inca din cele mai vechi timpuri, lumea ludica a omului a creat universuri mult mai maiestuoase decat propria realitate. Iar cand esti indragostit, poti face totul pentru omul iubit, chiar si sa ii aranjezi o excursie….pe Luna.
Vorbind despre riscurile, provocarile si luptele duse in dragoste, publicul brailean va fi din nou pus in fata propriilor lumi interioare, prin piesa “Rendez-vous pe luna”, productia Teatrului Mic din Bucuresti, vineri, 22 septembrie, cu incepere de la ora 19.30, la Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti”, in cadrul Festivalului Zile si Nopti de Teatru la Braila”.

Am stat de vorba cu Ana Bianca Popescu, parte din distributia acestei piese feerice, despre insemnatatea participarii sale la festivalul de teatru de la Braila.

Cum ati descrie in cateva cuvinte piesa propusa in acest an, in cadrul festivalului

Spectacolul nostru vorbeste despre prietenie, despre generozitate, despre speranta, nemurire, amintiri si foarte multe vise, unele neimplinite, altele hranite cu dorinta de implinire. Povestea unei prietenii, a acestor doi barbati adusi fata in fata dupa 30 de ani, fiecare aducand cu el franturi de viata. Este un spectacol misterios, la fel ca Luna, astrul despre care se tot aminteste.

De ce sa vina publicul spectator sa vizioneze aceasta piesa?

Eu cred ca publicul vine la teatru sa vada o poveste, sa inteleaga un mesaj, sa se emotioneze, sa se puna pentru o secunda in locul actorilor care marturisesc povestea si sa simta cum timpul se opreste in loc. Pentru cei interesati de o astfel de experienta, specacolul nostru este cel mai nimerit.

Ce inseamna pentru dvs participarea la festivalul de teatru brailean din acest an?

Ma bucur enorm sa fiu la acest festival, este al doilea an in care particip. Pentru mine, un festival este o intalnire, un schimb de impresii, o buna conversatie, deci motive importante care ma fac sa profit din plin de aceste zile.

Ce parere aveti despre teatrul brailean in genere?

Este un teatru care se impune din ce in ce mai mult in peisajul teatral. Imi urmaresc colegii care fac parte din echipa, sau sunt colaboratori aici, si vad ca fac o treaba foarte buna.

Care sunt principalele dvs obiective profesionale de viitor?

Imi doresc sa cresc, sa ma redescopar de fiecare data, si sa am din ce in ca mai multe ocazii sa fac ceea ce-mi place, adica teatru.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top