Now Reading
“Suntrack” – piesa Teatrului ‘Maria Filotti’ Braila invitata in cadrul celei de-a treia editii a Festivalului Excelsior Teen Fest

“Suntrack” – piesa Teatrului ‘Maria Filotti’ Braila invitata in cadrul celei de-a treia editii a Festivalului Excelsior Teen Fest

Teatrul Excelsior organizeaza cea de-a treia editie a Festivalului de teatru profesionist dedicat adolescentilor – EXCELSIOR TEEN-FEST, care se va desfasura intre 30 septembrie si 8 octombrie 2017. Evenimentul, organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, se afla sub semnul Culturii urbane. In sectiunea oficiala a festivalului sunt incluse spectacole din Braila, Bucuresti, Sibiu si Timisoara. Vor avea loc nu numai spectacole, ci si ateliere, alte evenimente conexe.
Selectia, realizata de criticul de teatru Oana Bors, este axata pe doua directii: spectacole care ating universul de preocupari, probleme, teme de viata ale adolescentilor – Teen Attitude si „re-citiri” regizorale ale textelor din marea dramaturgie, care fac parte din programele de studiu ale adolescentilor – Reborn Classics.
Teatrul” Maria Filotti” a fost invitat in sectiunea Teen Attitude cu spectacolul SUNTRACK (In cautarea sunetului pierdut intr-un oras cu soare), scenariul si regia Radu Afrim .Reprezentatia va avea loc in Sala Mare a Teatrului ODEON luni, 2 octombrie de la ora 19.00. Trupa braileana va „ povesti „ publicului din capitala despre poezia , farmecul , dar si asprimea vietii de zi cu zi din zona noastra si din spatiul muntilor Macin .
Elemente de decor si costume vii, sugestive, realizate de scenografa Irina Moscu, proiectii video si muzica live, completeaza estetic si artistic spectacolul montat de Radu Afrim la Braila. O distributie excelenta, alcatuita din actori ai Teatrului ”Maria Filotti”, Alin Florea, Narcisa Novac, Corina Georgiana Bors, Valentin Terente, dar si din elevi si colaboratori super talentati, precum: Andreea Rahaianu, Mihai Jalba , Andrei Moraru, Doru Ciutacu, Florin Stan, alaturi de Nadejdea Isac si Nigeri Caramanli, interpreti muzica , Alexandra Grosu si Andreea Teodora Colt, dansatoare.
Initiat din dorinta de a le oferi adolescentilor o alternativa la activitatile lor cotidiene si conceput special pentru a raspunde nevoii lor de a se exprima liber, EXCELSIOR TEEN-FEST a devenit atat un spatiu creativ nou, cat si o platforma educationala dedicata tinerei generatii.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top