Now Reading
Ofenbach vine pentru prima oara in Romania, la Nation 5 Halloween

Ofenbach vine pentru prima oara in Romania, la Nation 5 Halloween

Avatar

Cea mai cool serie de petreceri te asteapta la un super Halloween! Nation 5 revine in Bucuresti miercuri, 25 octombrie, cu o noua editie, fix in centrul orasului, la Freddo Bar & Lounge! Alege-ti costumul, aduna-ti prietenii si haideti sa petrecem impreuna pana dimineata!
Dupa trei petreceri legendare alaturi de artisti internationali precum DJ Filatov & Karas, Salvatore Ganacci si Sak Noel, Ofenbach ne va oferi o noapte de neuitat, pe ritmurile celor mai tari hituri ale momentului.
Ofenbach, celebra trupa din Franta, compusa din doi DJ talentati, Dorian Lo si Cesar de Rummel vine pentru prima data in Romania. Cea mai cunoscuta melodie a lor, ”Be Mine”, a primit Discul de Aur, a ajuns in topul Billboard Dance/Mix Show Airplay, s-a pastrat o lunga perioada in top 100 Airplay Romania si a strans peste 73 de milioane de vizualizari pe Youtube. Cel mai recent single al trupei, Katchi (feat. Nick Waterhouse), a strans aproape 3 milioane de vizualizari in prima saptamana dupa lansare si a ajuns in Shazam Top 100 in Romania.
Intrarea este libera!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top