Now Reading
The Motans lanseaza “Lilith” in colaborare cu Keed de la Satra B.E.N.Z

The Motans lanseaza “Lilith” in colaborare cu Keed de la Satra B.E.N.Z

Avatar

The Motans revine cu o noua piesa care se numeste “Lilith”, in colaborare cu Keed de la Satra B.E.N.Z.
Piesa a fost compusa de The Motans cu Keed, Achi, Damian Rusu, Radu Dimitriu si produsa de Vlad Lucan, (“Diggy Down” – INNA, majoritatea pieselor Guess Who).
Videoclipul piesei “Lilith” a fost filmat si regizat de Bogdan Paun si Alexandru Muresan de la NGM Creative.

Mi s-a parut interesanta asocierea dintre o femeie si personajul mitologic “Lilith”. Lilith a fost, dupa multe mituri si legende, prima femeie a lui Adam. Si spre deosebire de Eva, Lilith a fost facuta din foc (sau din tarana dupa folclorul evreiesc) si facuta in acelasi timp, nu dupa si nu din coasta lui Adam, precum a fost Eva. Lilith e simbolul femeii care nu se supune niciodata unui barbat. E “un intreg” de la natura si nu are nevoie de cineva ca sa simta linistea. Ea nu are nevoie de liniste, ce a fost creat din foc nu e sortit sa cunoasca linistea. Scriind aceasta piesa am vrut sa descriu femeia care la prima vedere nu pare afectata de absolut nimic, in adancul sufletului insa, ravneste acea “liniste” care insa nu ii este sortita”, a declarat The Motans.

Motanu’ a bagat piesa in masina si a zis ca are nevoie de o strofa. Conceptul piesei s-a lipit ca un magnet de partea mea artistica, m-am oferit. E un profesionist desavarsit si unul dintre putinii artisti care inteleg importanta viziunii si a conceptului in muzica. Totul a mers ca uns, sunt incantat!”, a spus Keed.

Personajul din videoclip este Laura Giurcanu, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania, cu peste 290 000 de abonati pe YouTube si 422 000 de followers pe Instagram. Ea a mai aparut in trecut in videoclipul lui The Weeknd, unul dintre cei mai de succes artisti ai momentului din intreaga lume.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top