Now Reading
„Nu doar de ziua mea” – coloana sonara a filmului de scurt metraj, „Sarbatoritul”

„Nu doar de ziua mea” – coloana sonara a filmului de scurt metraj, „Sarbatoritul”

Dupa ce a lansat alaturi de Andra la sfarsitul lunii noiembrie „Nu doar de ziua mea”, o piesa sensibila cu un mesaj emotionant, Voltaj colaboreaza cu Western Transylvania Studios si Retina Film Production, iar o varianta diferita a piesei devine soundtrack-ul filmului de scurt metraj „Sarbatoritul”.

Suntem la o a doua colaborare cu regizorul Sabin Dorohoi. Dupa ce in urma cu 3 ani am folosit imagini din filmul lui, «Calea Dunarii», in cadrul videoclipului piesei «De la capat», acum ne bucuram ca piesa noastra, «Nu doar de ziua mea», l-a inspirat si a devenit coloana sonora a unui nou film de scurt metraj: «Sarbatoritul». E un film emotionant care reflecta realitatea multor familii din tara noastra. Va invit sa-l urmariti si sa reflectati asupra mesajului lui”, declara Calin Goia de la Voltaj.

In 2014, Voltaj a colaborat pentru prima oara cu regizorul Sabin Dorohoi, odata cu lansarea filmului „Calea Dunarii” si a single-ului „De la capat”, piesa cu care Romania a fost reprezentata la Eurovision Viena. In filmul „Sarbatoritul” se prezinta dramele cu care familiile romanesti se confrunta in urma despartirii de cei dragi pentru o perioada lunga de timp. Atunci cand incearca sa isi refaca legaturile cu ocazia sarbatorilor de iarna, decopera ca lucrurile nu mai sunt asa cum erau inainte.

Avanpremierea filmului va avea loc luni, 11 decembrie, incepand cu ora 18:30, la Studioul Horea din Muzeul Taranului Roman, iar din 18 decembrie, filmul „Sarbatoritul” este disponibil online incepand cu ora 21:00.

See Also

Anul trecut, Voltaj a lansat albumul “X”, material ce contine 10 piese, printre care “Din toata inima”, “De la capat”, “Kori Gent”, “Nana” (alaturi de Ruby), “A XII-A”, “Anotimpuri”, “X”. Pana in prezent, trupa a lansat hituri precum “Pic, pic”, ‘Da vina pe Voltaj”, “Si ce”, “Meci de box”, Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Vara aceasta, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Tarziu pentru “Cred ca-s HIP” si au lansat alaturi de peste 200 de tineri talentati single-ul si clipul “Dincolo de stele”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top