Now Reading
Fly Project lucreaza cu producatorul lui Katy Perry si al Madonnei

Fly Project lucreaza cu producatorul lui Katy Perry si al Madonnei

Baietii de la Fly Project au inceput in forta anul 2018, noul lor hit, Get Wet, a ajuns la peste 45 de milioane de vizualizari pe un singur canal de YouTube si a depasit granitele Romaniei, cucerind cluburile si radiourile din mai multe tari.

Tudor a participat la #TIC2018, tabara internationala de muzica de pe Transfagarasan, si a avut seri de creatie alaturi de Andreas Carlsson, producator suedez care a facut hituri pentru Madonna, Bon Jovi, Backstreet Boys, Celine Dion, Ricky Martin, Jennifer Lopez, Katy Perry, Jannet Jackson, Tokio Hotel, si alaturi de Andreas Oberg, un producator, compozitor si chita! rist de succes in Japonia, Korea de Sud si multe alte tari, in care a castigat discuri de platina si a tinut primele locuri ale topurilor muzicale.

Am fost onorat sa lucram impreuna, pentru ca e intotdeauna benefic sa facem schimb de experienta cu cineva care a lucrat cu artisti din toata lumea, artisti internationali de top, care sunt pe primele locuri in Billboard. Am compus si produs niste idei de piese impreuna si cred ca vom continua colaborareaspune Tudor.

See Also

Tudor si Dan lucreaza intens alaturi de echipa lor de producatori, in studiourile Fly Records, pentru a pregati noua piesa Fly Project, dar si piese pentru alti artisti din Romania si nu numai.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top