Now Reading
Silviu Mircescu si Sebastian Seredinschi il interpreteaza pe Sky, iubitul Sophiei, in musicalul „MAMMA MIA!”

Silviu Mircescu si Sebastian Seredinschi il interpreteaza pe Sky, iubitul Sophiei, in musicalul „MAMMA MIA!”

Avatar

Cel mai asteptat spectacol din Romania, musicalul „MAMMA MIA!” va beneficia de o distributie de exceptie. Bazat pe muzica uneia dintre cele mai iubite trupe din toate timpurile, ABBA, „MAMMA MIA!” a fost pus in scena pana acum in peste 50 de tari, pe 6 continente si a fost tradus in 22 de limbi. In Romania este primul musical de Broadway produs aici 100% independent.
Cei care nu vor rata spectacolele „MAMMA MIA!” ii vor descoperi, in rolul lui Sky, iubitul si viitorul sot al Sophiei, pe Silviu Mircescu si Sebastian Seredinschi. Sky este designerul site-ului pentru hotelul Donnei, mama Sophiei. Energic si exuberant, el are superficialitatea si lejeritatea specifice varstei.
Incantat de rol, Silviu Mircescu declara ca „este o onoare pentru mine sa fac parte din acest proiect minunat si sa fiu alaturi de mari artisti romani! Chiar vorbeam cu un coleg, in urma cu o luna, ce dor imi este sa mai joc intr-un musical, sa cânt, sa dansez si sa interpretez in acelasi timp”, spune Silviu, care a mai jucat si in musicalurile „West Side Story” si „Chicago”. „De asemenea, ma bucur ca il interpretez pe Sky, inca de cand am vazut filmul mi-a placut rolul sau. In aceasta perioada avem multe repetitii, ma familiarizez din ce in ce mai mult cu personajul si, desi muncim foarte mult, o facem cu mare drag, mai ales ca ne si distram. E ca o joaca frumoasa”, incheie artistul.
La randul sau, Sebastian Seredinschi spune ca „MAMMA MIA! este ca o “armata” pentru artisti, care te disciplineaza din toate punctele de vedere, dar, in acelasi timp, este si o mare familie in care toti au grija unii de altii. Consider ca este o oportunitate unica pentru mine sa imi dezvolt aici toate ariile pe care un artist complet trebuie sa le bifeze: muzica, dans, actorie. Sincer, personajul Sky este o provocare pentru mine, avand in vedere ca nu am mai jucat intr-un musical, insa oamenii care se ocupa de regie, dans, respectiv muzica, fac o treaba excelenta, ne antreneaza bine si fac ca toata munca sa fie mai usoara”, adauga Sebastian.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top