Now Reading
HOP 2018. Start campanie prezentare tineri artisti concurenti!

HOP 2018. Start campanie prezentare tineri artisti concurenti!

Avatar

Astazi se lanseaza campania interactiva HOP 2018 prin care publicul este invitat sa-i cunoasca pe tinerii concurenti din acest an prin filmele lor de prezentare, sa-i urmareasca in transmisiune directa de la Costinesti in perioada concursului si-apoi sa-i voteze in seara Galei.
Incepand de azi pana in data de 2 septembrie, zilnic, atat cei 17 artisti de la sectiunea individual, cat si cele 3 grupuri vor veni in fata dumneavoastra cu un mic film realizat de ei insisi.
Absolventi ai institutelor de invatamant superior din tara, cei pe care ii veti cunoaste in aceasta perioada sunt candidatii care au trecut de etapa preselectiilor si urmeaza sa parcurga etapa finala a concursului de la Costinesti, in perioada 3 – 6 septembrie, in Complexul Vox Maris.
Pirandello, structura ludica. Eu si personajul este tema editiei din acest an si HOP-ul deloc usor pe care il au de trecut tinerii artisti. O tema provocatoare, ce reflecta natura ludica a meseriei de actor, dar si natura fiintei umane in interactiune cu celalalt.
Chiar daca sunt sprijiniti de colegii lor, de profesorii si regizorii care vor coordona atelierele proiectului, de directorul artistic al Galei, concurentii vor explora relatia dintre structura situationala si structura ludica in opera pirandelliana prin propria lor experientialitate. Cu totii – artisti, reprezentanti ai agentiilor de casting si ai caselor de filme, producatori de festivaluri, directori de teatre, jurnalisti si, mai ales, publicul care ii poate urmari in transmisiune directa – suntem nerabdatori sa fim parte a travaliului desfasurat de tinerii actori, avand privilegiul de a fi martorii celui mai intim laborator de creatie.
Joi, 6 septembrie, pana la ora 20.00, publicul poate vota online pe www.galahop.ro .
Gala Tanarului Actor HOP este un proiect al UNITER care sprijina debutul tinerilor artisti oferind oportunitati de formare profesionala si viitoare colaborari. Directorul artistic al Galei HOP este actorul si profesorul universitar Miklós Bács. Editia a XXI-a a Galei Tanarului Actor se va desfasura la Costinesti in perioada 3-6 septembrie 2018.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top