Now Reading
INNA prezinta teaserul albumului “YO”, primul album in limba spaniola compus integral de artista

INNA prezinta teaserul albumului “YO”, primul album in limba spaniola compus integral de artista

Chiar de ziua ei, asa cum si-a obisnuit fanii, INNA le-a facut cadou teaser-ul albumului “YO”, in limba spaniola, compus integral de artista.
INNA spune povestea acestui album si motivul pentru care a ales sa il compuna, cu imagini din videoclipurile pieselor de pe “YO”, care urmeaza sa fie lansate. „Sunt INNA si marea mea pasiune este sa fac oameni fericiti. Chiar daca sunt multe forme prin care poti sa aduci fericire in vietile lor, eu am ales muzica. De fapt, muzica m-a ales pe mine. Ca sa spun si mai sincer, nu imi amintesc sa ma fi gandit la ceva anume atunci cand am inceput sa compun acest album. Dar fiecare lucru, sentiment, gand parea ca este deja acolo, in mintea mea, din alta viata, din alta lume. Cunosc fiecare personaj din povestile mele. Fiecare sunet imi aminteste de un moment. Vocea mea vorbeste despre emotii ascunse. Chiar acum, sunt gata sa imi dezvalui secretul, la un moment distanta de a-mi indeplini visul. “YO” este urmatorul pas in calatoria mea. Un moment atat de important pentru mine, de special. Sunt fericita sa il impartasesc cu voi”, a spus INNA.
“YO” include 11 piese, iar fiecare spune povestea unui alt personaj, a unei alte trairi pe care INNA simte ca le-a trait in alta viata. Piesele se numesc “RA”, “Contigo”, “Iguana”, “Si, Mama”, “Sin Ti”, “Locura”, “Fuego”, “Tu Manera”, “La Vida”, “Gitana”, “Te Vas”. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat cate un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Paun – regizor si Alex Muresan – DoP), productie video Loops Production.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top