Now Reading
Delia lanseaza o piesa noua chiar inainte de mult-asteptatele concerte Acadelia de la Sala Palatului

Delia lanseaza o piesa noua chiar inainte de mult-asteptatele concerte Acadelia de la Sala Palatului

Consumul de zahar este recomandat cu masura. Insa toamna aceasta nu exista restrictii in meniul Acadelia: cel mai asteptat show al Deliei de la Sala Palatului, din 14, 15 si 16 noiembrie, va contine suficiente urme de ironie, dulceata de zmeura si niste samburi de adevar, astfel incat acadelele sa devina o experienta memorabila. Chiar inainte de seria spectacolelor Acadelia, artista lanseaza si o piesa noua, compusa de ea, care se incadreaza in acelasi concept: „ACADELE”.
La filmarile clipului „ACADELE” s-a folosit o jumatate de tona de zahar din care s-a construit o piscina din zahar, plina cu bile multicolore. Pe langa cele 500 de kg de zahar, s-au mai utilizat inca 10 kg de bomboane m&m, 15 kg marshmellows, 20 kg bomboane, 30 kg tort, 100 cupcakes, 150 acadele. Clipul piesei „Acadele” este doar un scurt preview din ceea se va intampla la spectacolele din luna noiembrie de la Sala Palatului. Asadar, pentru cei care doresc sa vada un show dulce si colorat, Acadelia este cea mai potrivita alegere.
Spectacolul Acadelia din 16 noiembrie este deja sold out, astfel ca cei care nu vor sa rateze cel mai curajos show al toamnei mai pot achizitiona bilete pentru concertele din 14 si 15 noiembrie. De asemenea, cei care opteaza pentru categoria de bilete VIP vor beneficia de acces separat, special treatment food & drinks, activari speciale si goodie bags. Totodata, exista optiunea achizitionarii de bilete Meet and Greet Delia. Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia are un cost separat fata de pretul biletului pentru participare la concerte. Pe langa accesul la meet & greet, cumparatorii acestei categorii de pret primesc si piese din merch-ul Acadelia.
Acadelia, show pentru care Delia se pregateste deja intens ore intregi pe zi, se anunta a fi o experienta memorabila pentru cei care vor face parte din acest scenariu curajos pus la cale de artista impreuna cu echipa sa. Din meniu nu vor lipsi, dupa cum marturiseste Adrian Tapciuc, regizorul spectacolelor Deliei, un decor multifunctional impresionant, o trupa numeroasa de balet, tinute extravagante, 10 aparate laser de mare putere, 130 de metri patrati de ecran led, peste 300 de aparate de lumina inteligenta, zeci de costume si machiaje speciale, coregrafii sau elemente dulci, care vor da savoare povestii Acadelia. Delia va canta in premiera piesa „ACADELE”, pe care a compus-o inca de cand a dat titlul acestui show, insa aceasta nu va fi singura premiera: interpretarea piesei „Cine m-a facut om mare”, la care Delia tine foarte mult si pe care a compus-o in intregime (muzica si versuri), va fi un moment cu totul si cu totul special, iar cei care vor fi in sala vor intelege exact ce inseamna acest lucru.
Acadelia va fi mai mult decat un regat al dulciurilor si al culorilor, ci si un show pentru intreaga familie, presarat cu surprize, emotii puternice, capabile sa creeze momente memorabile. Va fi un spectacol dulce atat la propriu, cat si la figurat, pentru ca acadelele nu pot lipsi din programul pregatit de organizatori.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top