Now Reading
TVR acorda doua wild carduri pentru semifinalele Eurovision Romania

TVR acorda doua wild carduri pentru semifinalele Eurovision Romania

Avatar

Dupa parcurgerea unui traseu similar celui impus in preselectie, TVR a decis cele doua piese care vor participa la Selectia Nationala in baza activarii optiunii de wild card, conform prevederii din regulamentul asumat de toti participantii la concurs.

„Army of love”, interpretata de Bella Santiago si „Renegades”, interpretata de Linda Teodosiu sunt melodiile care vor intra in semifinala, alaturi de celelalte piese calificate din preselectie.

Bella Santiago – “Army of love”

Linda Teodosiu – “Renegades”

See Also

Cele noua piese pentru care organizatorii au primit, pana in data de 10 ianuarie, ora 22.00, solicitari de wild card, au fost evaluate de acelasi juriu, in baza acelorasi criterii de selectie, atat administrative cat si artistice, avute in vedere la departajarea semifinalistilor. Activand clauza din regulament care ii permite sa califice, pe aceasta cale extraordinara, cate o piesa in fiecare spectacol Eurovision Romania, organizatorii si-au propus sa aduca plus valoare Selectiei Nationale, crescand, astfel, sansele Romaniei la etapa internationala.

Sub sloganul „Implineste visul!”, seria show-urilor Selectiei Nationale debuteaza la Iasi, in Sala Polivalenta, pe 27 ianuarie 2019, cand vom afla primii finalisti ai concursului. Spectacolul Eurovision va continua la Arad, pe 10 februarie, unde juriul si telespectatorii vor califica celelalte piese pentru finala, in decorul de la Sala Sporturilor „Victoria”.

Marea Finala va avea loc pe 17 februarie 2019, la Bucuresti, intr-un spectacol transmis in exclusivitate de TVR.
La capatul celor trei show-uri ale Selectiei Nationale 2019, vom afla cine va urca pe scena Eurovision din Tel Aviv. Smaranda Vornicu-Shalit va conduce, anul acesta, delegatia Romaniei la Tel Aviv.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top