Now Reading
Eurovision Romania 2019 | De vorba cu…..Ommieh & Anakrisez: “Pentru proiectul nostru Eurovisionul este un inceput frumos de cariera.”

Eurovision Romania 2019 | De vorba cu…..Ommieh & Anakrisez: “Pentru proiectul nostru Eurovisionul este un inceput frumos de cariera.”

Avatar

Desi numele lor de alter ego pot parea ciudate prima data cand le auzi, Ommieh si Anakrisez sunt doi tineri cu experienta vasta pe scena muzicala romaneasca.
Pe Cristian Prajescu il cunoastem din show-ul Vocea Romaniei si din aparitiile de succes din cadrul festivalurilor nationale de muzica, precum si din participarile anterioare din cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania.
Ioana Hrisca a avut aparitii de succes in cadrul unor show-uri tv precum Vocea Romaniei sau Uite cine danseaza.
Piesa celor doi “Rock this way” este compusa de Eduard Carcota, cel care a facut istorie cu “Tornero”, in 2006, la Atena.
Haideti sa ii cunoastem mai bine pe Ommieh & Anakrisez intr-un nou interviu dedicat preferatilor nostri din cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania!

Buna si bun venit pe la noi! Ce inseamna concursul Eurovision pentru voi?

Buna, ne bucuram tare mult sa stam de vorba cu voi! Concursul Eurovision inseamna o expunere uriasa si o sansa de a bucura foarte multi oameni cu muzica noastra, iar pentru proiectul nostru este un inceput frumos de cariera!

Ce va motiveaza in a fi cei mai buni si ce credeti ca va diferentiaza pentru a fi concurentii reprezentanti ai Romaniei in acest an?

Motivatia noastra sunteti voi, cei ce ne veti asculta, pentru voi facem muzica! Nu credem ca suntem cei mai buni, dar stim sigur ca o sa ne bucuram de experienta asta la maxim!

Dupa experienta nefericita a tarii noastre de anul trecut, cu ce ganduri veti pleca la Tel Aviv in acest an?

Desi orice concurent viseaza la asta, pana la Tel Aviv avem de pregatit o semifinala si, speram noi, o finala. Daca ar fi sa ajungem la Tel Aviv, vom face tot posibilul sa reprezentam cu succes Romania!

Care este povestea si mesajul piesei voastre?

Piesa este compusa de Eduard Carcota si versurile de Alexandru Bugan. Mesajul este unul pozitiv, te indeamna sa iti traiesti viata la maxim in fiecare secunda a ei si sa profiti de orice oportunitate.

Ce detalii ne puteti dezvalui despre showul din (semi) finala nationala?

Tot ce putem sa va spunem legat de show este ca vrem sa fie cu energie si un vibe foarte pozitiv.

Piesa castigatoare preferata din toti anii de Eurovision Song Contest?

Loreen – Euphoria! Damn that song is good! 🙂

Credeti ca experienta scenica este un atu in fata celorlalti concurenti?

See Also

Cu siguranta este importanta, insa noi credem ca cel mai important lucru pe scena este sa te simti bine si sa traiesti ceea ce canti!

Cum indemnati publicul sa va voteze in semifinala si in finala nationala?

VOTE THIS WAY! #djudju 🙂

Ce va urma dupa Eurovision?

Piese noi, poate un album, asa ca stay tuned!

Lots of love,
OMMIEH x ANAKRISEZ

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top