Now Reading
Pepe a incins atmosfera La Bairam. Videoclipul piesei “Cocktail” s-a vazut pentru prima oara la Arenele Romane !

Pepe a incins atmosfera La Bairam. Videoclipul piesei “Cocktail” s-a vazut pentru prima oara la Arenele Romane !

Avatar

Cel mai nou videoclip al lui Pepe, “Cocktail” s-a vazut pentru prima data pe scena festivalului “La Bairam”, in finalul concertului sustinut de artist la Arenele Romane. Nici ca se putea un moment si un loc mai bun pentru aceasta “lansare” mai ales ca piesa are si la propriu si la figurat toate ingredientele sa devina imnul oficial al tuturor petrecerilor acestei veri.

Cocktail” este o piesa facuta in joaca, la distractie si nu avea cum sa iasa altfel decat fix asa cum a iesit. Prietenii care au ascultat-o deja abia asteapta lansarea fiindca spun ei ca este un curs rapid excelent de iesit in club combinat cu bartending. Ceva de vis !!! Pentru clip am incercat in prima instanta sa gasesc ceva profund, in contrast, insa versurile au impus scenariul si la filmari, dintr-o tequila in sangria, dintr-un cocktail intr-altul ne-am trezit intr-o mare petrecere. Cred ca nu ne-am mai distrat asa la filmari de pe la “E Vara Mea”, a spus Pepe.

Din punct de vedere al productiei muzicale, “Cocktail” este inca o colaborare cu Jimmy Dub si Dj Bonne cu care Pepe a mai lucrat si pentru “Ramane intre noi”, “Hai” dar mai ales, “Sentimente Intense”. Se pare ca vorbim aici deja de o cooperativa, de o gasca de prieteni care fac lucruri frumoase impreuna si pentru ca urmatorul nivel sa fie atins, de data aceasta chiar si videoclipul este facut impreuna. Jimmy este cel care a pus mana pe camera in cea mai mare parte a timpului fapt pentru care poarta si cea mai mare parte din vina pentru rezultatul final.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top