Now Reading
Vanotek – disc de platina in Rusia si CIS pentru piesa ”Tell Me Who”

Vanotek – disc de platina in Rusia si CIS pentru piesa ”Tell Me Who”

Vanotek a primit de curand discul de platina pentru piesa ”Tell Me Who” in Rusia si CIS, din partea Effective Records, un premiu important si o reusita relevanta pentru artisti. Cunoscutul DJ si producator a participat in Moscova la evenimentul Europa Plus impreuna cu Lori, un concert la care a urcat pe scena si Don Diablo, unul dintre DJ-ii de referinta din lume.

Este o onoare si o bucurie sa primesc discul de platina pentru una dintre piesele mele, ”Tell Me Who”. Este o mare satisfactie sa stiu ca muzica mea este apreciata de public si ca poate fi ascultata in mai multe colturi ale lumii”, a spus Vanotek.

”Tell Me Who” este una dintre cele mai de succes piese ale producatorului si DJ-ului roman, care a fost licentiata anterior la UltraMusic, casa de discuri din Statele Unite ale Americii, care are ca focus muzica dance electronica si reprezinta artisti precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Markus Schulz, Above & Beyond.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top