Now Reading
Starul irlandez Ronan Keating urca pe scena Cerbului de Aur

Starul irlandez Ronan Keating urca pe scena Cerbului de Aur

A cucerit Mapamondul cu “When You Say Nothing at All”, dupa ce-l mai cucerise o data alaturi de Boyzone, iar acum, pe 24 august, va fi pe scena Cerbului de Aur!

Ronan Keating, starul irlandez care a vandut zeci de milioane de albume ca artist solo si membru al celebrei trupe, va sustine un recital de neuitat la Festivalul Cerbul de Aur, organizat de Televiziunea Romana.

Va fi o seara in care emotiile vor ajunge la cote maxime! Seara de Gala, cand vom afla castigatorii editiei 2019 si vom canta alaturi de Ronan Keating unele dintre cele mai romantice melodii.

Cu Ronan Keating nu dai gres cand vrei sa cuceresti pe cineva, in cazul de fata publicul din Piata Sfatului si pe telespectatorii din fata micilor ecrane. Am dorit sa aducem la Cerbul de Aur un artist iubit de toate varstele. Cine n-a dansat macar o data pe melodiile lui? Daca e totusi cineva, atunci sigur, dupa recitalul de la Cerb, nu va mai fi! Suntem fericiti sa ducem mai departe traditia recitalurilor premium la Cerbul de Aur si sa oferim publicului concerte ale unor artisti de top cum este si Ronan Keating”, declara Smaranda Vornicu-Shalit, directorului Festivalului.

See Also

Cantaret, compozitor, jurat si vocal coach la talent show-uri, Ronan Keating are o cariera impresionanta. A fost lider al trupei Boyzone cu care a lansat sapte albume de studio si numeroase hituri si a vandut 25 de milioane de albume.

In 2000 incepe cariera solo, lansand nu mai putin de zece albume, vandute in 20.000 de milioane de exemplare. Single-ul sau “When You Say Nothing at All” de pe coloana sonora a filmului “Notting Hill” a facut inconjurul lumii si a ajuns No.1 in topurile din mai multe tari. In Australia este cunoscut si ca jurat al emisiunilor X Factor si All Together Now si vocal coach pentru talent show-ului The Voice (2016).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top