Now Reading
„Mamma Mia!“ – musicalul care a cucerit peste 60 de milioane de spectatori din intreaga lume, pe 30 si 31 octombrie, la Sala Palatului

„Mamma Mia!“ – musicalul care a cucerit peste 60 de milioane de spectatori din intreaga lume, pe 30 si 31 octombrie, la Sala Palatului

Avatar

„Mamma Mia!“ – unul dintre cele mai indragite spectacole din lume revine in Bucuresti, la Sala Palatului cu doua reprezentatii in luna octombrie 2019. Din distributie fac parte nume celebre si consacrate din lumea artistica romaneasca.
Loredana, Horia Brenciu, Ernest Fazekas, Aurelian Temisan, Anca Turcasiu, Ana Munteanu, Anca Sigartau, Cornel Ilie si Adrian Nour sunt doar cativa artisti vibranti si iubiti de publicul din toata tara, care vor interpreta rolurile principale in celebra productie. In cele doua reprezentatii anuntate, artistii vor dansa si vor canta alaturi de spectatori intr-o poveste de dragoste romantica plina de energie, entuziasm, amuzament si culoare.
In fiecare zi, in intreaga lume, au loc cel putin 7 show-uri „Mamma Mia!“ insumand mii de reprezentatii jucate in sute de tari de pe sase continente.
Astfel, pe 30 si 31 octombrie te asteptam la Sala Palatului, incepand cu ora 19:00 sa vizionezi, in doua distributii absolut exceptionale, un spectacol viu, plin de aventura caruia, cu siguranta, nu ii poti rezista. „Mamma Mia!“ inseamna peste 200 de costume pentru toate cele 17 numere scenografice si doua distributii diferite ce poarta numele unor artisti romani faimosi:

30 octombrie, ora 19:00, Sala Palatului
DISTRIBUTIE:
Loredana – Donna
Horia Brenciu – Harry
Aurelian Temisan – Sam
Anca Sigartau – Rosie
Anca Turcasiu – Tanya
Adrian Nour – Bill
Ana Munteanu – Sophie
Sebastian Seredinschi – Sky

—-
31 octombrie, ora 19:00, Sala Palatului
DISTRIBUTIE:

Loredana – Donna
Ernest Fazekas – Harry
Cornel Ilie – Sam
Ecaterina Ladin – Rosie
Ioana Sihota – Tanya
Adrian Nour – Bill
Bianca Purcarea – Sophie
Silviu Mircescu – Sky

See Also

„Mamma Mia!“ prezinta povestea lui Sophie, o tanara aflata in ajunul nuntii, care isi doreste sa-si cunoasca tatal natural si sa fie condusa de acesta la altar. Dar se confrunta cu trei posibile variante! Asa ca decide sa-i invite pe micuta insula greceasca pe toti cei trei barbati din trecutul romantic al mamei sale, fara a le dezvalui motivul. Lucrurile vor lua intorsaturi complet neasteptate, care vor crea multe momente amuzante.
Musicalul „Mamma Mia!“ a fost lansat in 1999 la Londra, in West End si apoi in Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson si producatoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirandu-se din cantecele compuse de Benny Anderson si Bjorn Ulvaeus, fosti membri ai formatiei ABBA. Datorita succesului inregistrat, povestea a fost adaptata pentru marele ecran in 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth si Stellan Skarsgård in rolurile principale, iar in 2018 a fost lansat si al doilea film Mamma Mia 2.

Biletele pentru reprezentatiile musicalului ce vor avea loc pe 30 si 31 octombrie, la Sala Palatului pot fi achizitionate in format electronic de pe Iabilet.ro sau din magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay, la preturi cuprinse intre 99 lei si 289 lei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top