Now Reading
Teatrul Excelsior Bucuresti debuteaza in stagiunea de toamna cu o super premiera: “Familia Addams” in regia lui Razvan Mazilu

Teatrul Excelsior Bucuresti debuteaza in stagiunea de toamna cu o super premiera: “Familia Addams” in regia lui Razvan Mazilu

Binecunoscut si prolific in a aduce musicalurile stralucitoare de pe Broadway pe scena din Romania, Razvan Mazilu revine, din toamna, la Teatrul Excelsior din Bucuresti, cu o noua surpriza de zile mari. Un spectacol “a la carte” despre una dintre cele mai iubite familii hilaro-artistice in stil noir, “Familia Addams”. Cu totii ne amintim de exotismul sumbru al Morticiei, de carisma lui Gomez, de teribilii Wednesday si Pugsley sau de efervescentul unchi Fester.

Premiera ii include pe Lucian Ionescu – cel care a facut un rol principal de senzatie in musicalul “We will rock you Romania” – cel mai bine cotat musical din Romania – si pentru care musicalurile reprezinta o a doua mare pasiune dupa teatru, frumoasa si talentata Camelia Pintilie – pe care o vom vedea si la Braila in Turandot (in cadrul Festivalului Zile si Nopti de Teatru la Braila), alaturi de multi-fatetarul Mircea Alexandru Baluta, ingenua si expresiva Maria Alexievici, credinciosul in ale artelor frumoase Doru Bem, si multi altii.

Premiera va avea loc in zilele de 13 si 14 septembrie.

Biletele au fost puse in vanzare de azi, asa ca grabiti-va sa va rezervati un loc la una dintre cele mai asteptate premiere teatrale ale acestei toamne!

See Also

Biletele se pot achizitiona de aici.

Familia Addams este o inversiune satirica a familiei americane ideale; un clan excentric si imbelsugat ce se delecta in macabru si sunt inconstienti (sau chiar nu le pasa) ca ceilalti ii cred bizari sau infricosatori. Au aparut initial ca un grup nerelariv a 150 de panouri de desen unice dintre care jumatate au fost publicate in The New Yorker intre debutul lor in 1938 si moartea lui Addams in 1988. De atunci familia a fost adaptata in alte media si anume seriale de televiziune (atat in actiune pe viu cat si animate), filme, jocuri video si un musical.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top