Now Reading
Indila lanseaza single-ul „Parle à ta tête”

Indila lanseaza single-ul „Parle à ta tête”

Avatar

Indila, cantareata de origine franceza care cucerit toate top-urile cu hit-ul „Derniere Danse”, lanseaza piesa „Parle à ta tête”, primul single extras de pe urmatorul album al artistei.

„Parle à ta tête” este o piesa de o profunzime coplesitoare, care combina o paleta vasta de sunete, a caror armonie reuseste sa contureze perfect mesajul piesei, comprimat chiar de catre Indila prin afirmatia: „A fi este a visa”. „Parle à ta tête” vorbeste despre infinitatea timpului universal si despre intelegerea faptului ca viata noastra pe pamant este limitata. Dialogul cu propria persoana devine aici cheia fericirii si conditia unei existente neumbrite de regret. Prin acest single, Indila ne introduce direct in centrul propriei ei lumi, care ni se va releva treptat, prin mult-asteptata lansare a urmatorului sau album.

La nivel international, Indila este considerata un fenomen muzical, iar in Romania, unde a si concertat in anul 2014, a castigat admiratia unui numar impresionant de fani.

Dupa ce a colaborat cu rapperi cunoscuti din Franta, ca Soprano, Rohff sau Youssoupha, Indila s-a remarcat odata cu lansarea single-ului „Derniere Danse”, ce a ocupat prima pozitie in clasamentul celor mai difuzate piese din tara noastra. Ascensiunea fulminanta a frumoasei brunete s-a petrecut intr-un timp record dupa ce a lansat „Mini World”, albumul sau de debut, material ce a primit 10 discuri de platina in Romania.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top