Now Reading
Paula Seling a lansat „Iubire & R?zboi”, piesa cu parfum rock

Paula Seling a lansat „Iubire & R?zboi”, piesa cu parfum rock

Avatar

Paula Seling revine in forta pe piata muzicala. „Iubire & Razboi”, noua piesa lansata de Paula Seling vorbeste despre momentele de tensiune dintr-un cuplu, momente care ar trebui sa intareasca relatia dintrei cei doi.
„ IUBIRE & RAZBOI este genul de cantec care are o viata independenta de curentele muzicale. NU respecta regulile muzicii comerciale de azi, ba mai mult, are si un super solo de chitara facut de Horatiu Bodocan, fost coleg de trupa cu Radu din adolescenta si prieten de o viata. Ca sound, e o piesa cu parfum rock, inspirata de anii ’90, e puternica, intensa, iar ca particularitate, beat-ul e facut din sunete de arme samplate”, declara Paula Seling.
„Multumesc tare mult actorilor Cosmina Adam si Ciprian Silasi, excelenti solisti de muzica populara din noua generatie, care au depasit toate asteptarile in ceea ce priveste carisma si chimia din videoclip. De fapt, am lucrat excelent cu intreaga echipa, de la make-up, hairstyling pana la operatori, lumini, directori de imagine, regizor, toata lumea extraordinar de draguta. In momentul in care a inceput filmarea, nu ne puteam lua ochii de la ecran, Cosmina si Ciprian au jucat atat de bine incat parea ca sunt actori profesionisti in imagini desprinse dintr-un film. Le doresc succes in tot ce fac!”, declara Paula Seling.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top