Now Reading
CONCURS! Castiga o invitatie dubla la “Familia Addams” – 30 octombrie @Teatrul Excelsior

CONCURS! Castiga o invitatie dubla la “Familia Addams” – 30 octombrie @Teatrul Excelsior

Musicalul mult iubit, mult apreciat si mult aplaudat, din Romania, in regia lui Razvan Mazilu, gazduit de Teatrul Excelsior, te surprinde din nou!

Poti castiga o invitatie dubla pentru reprezentatia din 30 octombrie si te poti intalni cu Morticia, Gomez, Fester, Lurch, la cina familiei Addams!

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne spui de ce ti-ai dori sa vezi acest spectacol? Concursul functioneaza atat pe site, cat si pe pagina noastra de Facebook.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, cu ajutorul random.org si anuntat in data de 27 octombrie.

Mult succes!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este Beatrice Dinu. Felicitari!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (3)
  • “Familia Addams” reprezinta una din cele mai palpitante si interesante povesti din istoria cinematografiei si a entertainmentului. Asadar, o intalnire cu acest clan diferit prin intermediul unul muzical deja aclamat pe Broadway si in regia atat de talentatului Razvan Mazilu este un prilej de neratat. Muzica spectacolului contine slagare deosebite, iar tandemurile Lucian Ionescu-Oana Predescu, precum si Lucian Ionescu-Camelia Pintilie sunt irezistibile.

  • Familia Adams a fost unul dintre serialele preferate din copil?ria mea, mi-ar placea s? îl pot vedea ?i în varianta musical.

  • Wow ! Da, chiar mi-as dori, pentru ca, prin latura meseriei mele – scenografia, scena este ceea ce ma reprezinta! Iubesc costumele, atmosfera, îl admir pe Razvan, cu care am si colaborat, admir actorii si tot ceea ce înseamna acest spectacol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top