Now Reading
3 motive cu…ADRIAN GAZDARU – DIRECTORUL TEATRULUI EXCELSIOR

3 motive cu…ADRIAN GAZDARU – DIRECTORUL TEATRULUI EXCELSIOR

Avatar

Un bun manager se remarca prin implicare, colaborare, evolutie si se distinge prin excelenta.
Dl Adrian Gazdaru, directorul Teatrului Excelsior Bucuresti, face parte din acea tipologie de lideri pentru care conducerea unei institutii, mai ales una culturala, inseamna, in primul rand, deschidere, perspectiva, cooperare.
Astazi dl Adrian Gazdaru este invitatul nostru de seama din cadrul rubricii 3 motive.

  • 3 motive pentru care Teatrul EXCELSIOR este unul dintre cele mai cool teatre din tara

Teatrul EXCELSIOR este primul si singurul teatru din Romania in Cartea Recordurilor – Guinness World Records. Este o performanta care ne obliga sa punem stacheta calitatii din ce in ce mai sus! Avem o trupa de peste 30 de actori. Toti tineri, talentati si determinati sa fie pe scena! Si… suntem un teatru pentru adolescenti, iar pentru noi acest lucru inseamna ca spectacolele pe care le realizam trebuie sa li se adreseze atat lor, cat si familiilor. Ne dorim ca oamenii sa stie ca la EXCELSIOR poti petrece timp de calitate cu intreaga familie! In portofoliul nostru de spectacole si activitati, sigur gasesti cate ceva potrivit pentru fiecare!

  • 3 motive pentru care ipostaza de manager de teatru nu este una usoara

Ai responsabilitatea mentinerii echilibrului in echipa, trebuie sa gasesti cele mai bune solutii economice si sa visezi mereu pentru a conduce institutia catre noi orizonturi, catre viziuni speciale. Nu e usor, dar este foarte frumos!

  • 3 motive care va fac sa continuati sa iubiti teatrul

Stralucirea din ochii fiecarui actor al teatrului, la finalul reprezentatiilor – pentru ca, de fiecare data, intalnirea cu publicul este speciala. Gandul ca in teatru nu exista limite – nici macar nu putem spune ca sky is the limit, pentru ca eu cred ca actorii si teatrul au propiile galaxii. Reintoarcerea la valori – oricand mass-media ofera cai facile de divertisment, teatrul are obligatia de a nu se inchina nonvalorii. Teatrul trebuie sa fie o forma de rezistenta a culturii.

  • 3 motive pentru care EXCELSIOR a ales sa se adreseze si celor mici

Maestrul Ion Lucian (fondatorul teatrului EXCELSIOR) pentru dragostea sa pentru copii – un motiv care ne emotioneaza! Cei mici se fac… mari mai repede decat ne gandim si au nevoie de un mediu in care sa descopere teatrul. Si… pentru ca este senzational sa le auzi reactiile in timpul si dupa spectacol!

  • 3 motive pentru care absolventii de UNATC inca au sanse de succes in Romania

Teatrul EXCELSIOR este un exemplu, in acest sens, daca va uitati la distributiile spectacolelor noastre! Apoi, eu cred ca talentul adevarat si caracterul puternic al profesionistilor razbat si in cele mai dificile perioade. Si, de ce nu, teatrul independent, care da sansa exprimarii oricarui actor.

  • 3 motive pentru care musicalul ”Familia Addams” a prins atat de bine la public

Titlul – arhicunoscut. Regizorul Razvan Mazilu – superindragit. O echipa de tineri actori foarte buni! Spectacolul vine de pe Broadway. Deja 4 motive, deci ce ar mai fi de spus?!

See Also

  • 3 motive pentru care teatrul trebuie, in genere, sa fie unul dintre motoarele educatiei si sa prezinte povesti reale de viata.

Aici as completa putin… teatrul nu trebuie sa prezinte povesti reale de viata. Tocmai libertatea de a naviga prin imaginar il face de necuprins! Da, eu cred ca teatrul trebuie sa educe pentru ca: Romania are o bogata traditie cultural artistica pe care avem datoria de a o pastra si dezvolta, pentru ca este un mijloc de… divertisment cu pret accesibil si pentru ca, din punctul meu de vedere, scena poate sustine Adevar.

  • 3 motive pentru care viziunea artistica a lui Adrian Gazdaru este de succes, dovedit

Sunt actor, iar cand iau decizii de management nu uit acest lucru! Am o fiica abia trecuta de varsta adolesentei, deci sunt puternic ancorat in preferintele generatiei actuale. Si ma informez foarte mult, vad multe spectacole de teatru!

  • 3 motive pentru care sa continuam sa venim la Teatrul EXCELSIOR in viitorul apropiat

Aici nu ma pot incadra in cerinta, fiecare spectacol este un motiv pentru care merita sa veniti la EXCELSIOR, iar noi jucam in fiecare zi! Deci fiecare zi este un motiv sa veniti la Teatru!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top