Now Reading
„UMBRE” se vede la TNT din 5 noiembrie

„UMBRE” se vede la TNT din 5 noiembrie

Avatar

Primele doua sezoane ale serialului romanesc „Umbre”, produs de HBO Europe in Romania, vor fi difuzate la postul de televiziune TNT incepand cu 5 noiembrie.
Primul sezon are opt episoade, regizate de Igor Cobileanski si Bogdan Mirica, acesta din urma semnand scenariul adaptat. Din distributie fac parte Serban Pavlu, Sergiu Costache, Stefan Velniciuc, Andreea Vasile, Maria Obretin si Andi Vasluianu.
Premiera serialului „Umbre” la TNT este programata pentru marti, 5 noiembrie, de la ora 21:00. Primul sezon va fi difuzat pana vineri, zilnic, cate doua episoade, de la aceeasi ora.
Duminica, 10 noiembrie, incepand cu ora 21:00 telespectatorii pot urmari maratonul primului sezon „Umbre”.
Relu Oncescu (Serban Pavlu) este casatorit, are doi copii si duce o viata dubla. Prin ochii familiei lui, el pare un taximetrist obisnuit. Nimeni nu banuieste ca Relu lucreaza ca recuperator pentru Capitanu’, un mafiot local.
Niciuna dintre cele doua lumi (a familiei si a mafiei) nu stie despre existenta celeilalte. Relu reuseste sa tina totul sub control, insa nu pentru multa vreme. Dupa ce omoara accidental un om, el incearca sa iasa din lumea interlopa, dar nu mai gaseste o cale de intoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce in ce mai apasatoare, iar minciunile incep sa iasa la suprafata una cate una.
Sezonul secund, de sase episoade, va avea premiera la TNT marti, 12 noiembrie, de la ora 21:00. El va fi difuzat pana joi, cate doua episoade, zilnic, de la aceeasi ora.
Duminica, 17 noiembrie, de la 21:00, este programat sa inceapa maratonul sezonului 2.
Scenariul celui de-al doilea sezon a fost 100% original, scris de Bogdan Mirica. Din distributia celui de-al doilea sezon fac parte Serban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile, Dan Hurduc, Madalina Craiu, Gabriel Huian, Doru Ana si Dorel Visan.
Relu si sotia lui, Gina, s-au separat. Cele doua vieti ale lui Relu se intersecteaza violent. Fiica lor se casatoreste cu baiatul mafiotului Capitanu’. Tinerii asteapta un copil, primesc cadou de nunta o masina scumpa si pleaca in luna de miere. Rafuielile vechi ii ajung din urma pe copii si pe parinti. Cum in lumea interlopa totul se plateste, Relu ii cauta pe vinovati si incearca sa-si faca singur dreptate.
Timpul a trecut si afacerile clanului Capitanu’ au devenit din ce in ce mai mari si mai suspecte in ochii unui procuror care vrea sa-i infunde. Totul e amenintat. Relu vrea sa-si razbune familia si nimic nu-i mai sta in cale. E gata sa sacrifice un mare transport si sa plateasca cu viata pentru a-i gasi pe faptasi.
„Suntem incantati ca TNT va surprinde din nou publicul din Romania si va difuza cel mai popular serial autohton al ultimului deceniu, creat de o echipa de profesionisti recunoscuti atat pe plan local, cat si la nivel international. Actiunea «Umbre» este captivanta, astfel ca maratonul este cea mai buna formula buna pentru a-l urmari pe TNT Romania”, declara Matthias Heinze, vicepresedinte comercial si manager general pentru Europa de Est & Benelux, Turner.
Serialul „Umbre” a fost lansat in decembrie 2014 la HBO. Este bazat pe „Small Time Gangster”, un format creat de Boilermaker Burberry si licentiat de DRG Formats. Al doilea sezon „Umbre” a fost lansat in noiembrie 2017.
Imaginea a fost realizata de Andrei Butica, care a mai lucrat pentru lungmetraje precum „Pozitia copilului” (r. Calin Peter Netzer), „Caini” (r. Bogdan Mirica) si „Toata lumea din familia noastra” (r. Radu Jude). Muzica serialului a fost compusa de Adam Balasz, care a realizat coloana sonora a peste 30 de filme si are o vasta experienta in productia muzicala.
Casa de productie care a realizat ambele sezoane ale serialului este Multi Media Est.
Sezonul al treilea va avea premiera in aceasta toamna la HBO si pe HBO GO.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top