Now Reading
J Balvin schimba cromatica lunii noiembrie si lanseaza single-ul „Blanco”

J Balvin schimba cromatica lunii noiembrie si lanseaza single-ul „Blanco”

Avatar

J Balvin, superstarul originar din Medellín, provoaca isterie in randul fanilor odata cu lansarea unui nou si bine-venit single, „Blanco”, ce vine la pachet cu un material video futurist, cu o plata cromatica redusa la ofertantul si sugestivul alb.

Nu doar videoclipul modern, al carui concept simbolic nauceste privitorul si inoveaza la nivel vizual, ci si piesa, a carei linie melodica atipica este perfect congruenta cu identitatea artistica a lui Balvin, reusesc sa contureze o poveste care te va hipnotiza. „Blanco” este tipul de piesa care iti ramane in minte inca de la prima ascultare, reusind sa te introduca intr-un univers conceptual, aparte.

Single-ul „Blanco” este o mostra a talentului si originalitatii unuia dintre cei mai prolifici si cunoscuti artisti internationali ai momentului. Printre cele mai recente colaborari semnate J Balvin se numara si cea cu Major Lazer pentru piesa „Que Calor”, dar si albumul „Oasis”, lansat alaturi de Bad Bunny, ce reuneste hit-urile „Que Pretendes” si „La Canción”.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top