Now Reading
Paul Damixie a lansat “Bandit”, in colaborare cu Alexandra Stan.

Paul Damixie a lansat “Bandit”, in colaborare cu Alexandra Stan.

Avatar

Paul Damixie isi surprinde fanii cu un single intr-un alt stil din ce ne-a obisnuit pana acum. “Bandit” este o piesa cu un tempo ridicat ce combina vocea energetica a Alexandrei Stan cu influentele pop, country si dance.

Nascut in Romania, Paul este un producator, remixer si DJ cu o viziune aparte pentru remixuri. El a reusit sa transforme hit-ul lui Adele, “Hello”, intr-o piesa house plina de suflet, piesa care a fost apreciata la nivel mondial, strangand peste un milion de Shazam-uri si nenumarate vizualizari si play-uri pe Soundcloud si YouTube.

 

In 2017, Paul Damixie a lansat single-ul “Get Lost”, care are in prezent peste 9,7 milioane de streamuri pe Spotify si 700 000 de Shazam-uri. Licentiata in peste 200 de teritorii, piesa a stat pe prima pozitie in topurile Shazam din Romania si Rusia.

See Also

Alexandra si-a facut debutul in muzica alaturi de MediaPro Music, cand a lansat single-ul “Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanta, artista a reintrat in portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music si a lansat single-urile “I Think I Love It”, “Tikari” si “Obsesii”. Alexandra Stan a cucerit intreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar in 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicala. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborari cu artisti ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva si a strans o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top