Now Reading
Anul acesta se poartă laminarea

Anul acesta se poartă laminarea

Cara Teodora

Cu siguranță toată lumea a auzit cel puțin o dată până acum de laminare. Nu este o noutate, nici o tehnică revoluționară, însă este o modalitatea de a-ți contura frumusețea naturală. Da, ați auzit bine, tendințele anului 2021, vizează foarte mult un look natural. Dacă în anii trecuți, erau bine văzute extensiile de gene fir cu fir, care îți ofereau o privire de păpușă sau un “cat-eye” la orice ora, anul acesta lucrurile se schimbă.

Ce este laminarea și în ce constă?

Laminarea este o procedură non-invazivă, făcută la salon, atât pentru gene, cât și pentru sprâncene, și constă în hrănirea, ondularea, îngroșarea și vopsirea acestora. Prin urmare, este o procedură care oferă atât tratament genelor și sprâncenelor, cât și un aspect frumos, elegant și natural. Chiar dacă nu aveți probleme cu lungimea firelor de păr, această tehnică îi este destinată oricui dorește să adauge un strop de strălucire. Spre deosebire de ritualul de îngrijire și de atenția pe care trebuia să o acordăm extensiilor, laminarea nu mai necesită un ritual atât de riguros. Desigur că, pentru că efectul să dureze mai mult(mai exact, de la 6 până la 8 săptămâni), trebuie să fim atente în primele 48 de ore, să nu le udăm și să încercăm să nu dormim “cu față în pernă”. În cazul sprâncenelor, efectul este senzațional. Chiar dacă nu v-a înzestrat mama natură cu sprâncene groase și dese, laminarea le poate oferi un efect “plin” și le poate face să pară mult mai bine conturate.

See Also

Ca purtătoare de extensii de gene, pot spune că nu m-aș mai întoarce niciodată la ele. Anul acesta este timpul de o schimbare. Look-ul natural, dar atrăgător în același timp, mă face să cred că laminarea ușor ușor, va deveni mult mai cunoscută în rândul femeilor. Ce ziceți, merită să-i acordați o șansă?

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top