Now Reading
Florian Rus lansează un nou single plin de emoție – „Pură ficțiune”

Florian Rus lansează un nou single plin de emoție – „Pură ficțiune”

După o perioadă de creație în studio, Florian Rus a pregătit o nouă piesă mult așteptată de public, o poveste în versuri, plină de emoție.

Cu fiecare lansare, Florian Rus a reușit să-și bucure fanii cu piese în care fiecare cuvânt cântat reprezintă o bucată din sufletul său. ”Pură ficțiune” portretizează povești pe care mulți dintre noi nu le-am trăit, dar pe care ne-am fi dorit să le consumăm din plin. Nostalgia și trăirile clipului sunt redate perfect prin cadrele montajului video și prin vocea caldă și plină de emoție a artistului.

După o perioadă în care am trăit cu toții parcă într-un film de ficțiune, am decis că e timpul să iasă la lumină o piesă la care țin foarte mult. “Pură ficțiune” e o poveste în care unii din noi ne putem regăsi amintirile cât se poate de reale sau cel puțin e probabil să empatizăm cu personajele și povestea lor. Scrisă împreună cu Bogdan Todor și produsă alături de Costi Dominteanu, “Pură ficțiune” sper să vă poarte cu nostalgie în timp și să vă facă să vă fie dor de vremuri pe care, poate, nici nu le-ați trăit.

See Also

Videoclipul a fost realizat de Isabella Szanto – regie, Roberto Stan – director de imagine și Bogdan Zamonea – producție.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top