Now Reading
Filmul #dogpoopgirl, inspirat de primul caz de online shaming din istoria internetului, din 15 aprilie în cinematografe

Filmul #dogpoopgirl, inspirat de primul caz de online shaming din istoria internetului, din 15 aprilie în cinematografe

Într-un context social dominat de fake news, noul film ce se va lansa din 15 aprilie în cinematografele din toată țara este o comedie neagră care dezvăluie pericolele cu care se confruntă societatea modernă din cauza răspândirii fulminante a informațiilor false pe internet.

Inspirat de evenimente reale, #dogpoopgirl spune povestea Alinei Moga, o angajată a unei bănci din București al cărei câine își face nevoile pe podeaua unui vagon de metrou. După ce incidentul este filmat cu telefonul de un adolescent și distribuit pe rețelele de socializare, viața Alinei ia o turnură neașteptată.

Filmul a obținut în 2021 Premiul Zilele Filmului Românesc pentru Debut la cea de-a 20-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Pelicula a fost de asemenea remarcată de prestigioase reviste internaționale precum Variety, Screen Daily sau Cineuropa.

See Also

#dogpoopgirl reprezintă debutul în regia de lungmetraj al actorului Andrei Huțuleac și are o distribuție alcătuită din nume importante printre care Andreea Grămoșteanu, Tudor Istodor, Cezar Antal, Coca Bloss, Paul Chiribuță, Rodica Mandache sau Dana Rogoz.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top